4m HDMI 2,0 van het de Kabelkoord van de de Lentespoel Elektrisch van de de Spoelhdmi Kabel de Spoelabs Regelbaar Einde op Koord

4m HDMI 2,0 van het de Kabelkoord van de de Lentespoel Elektrisch van de de Spoelhdmi Kabel de Spoelabs Regelbaar Einde op Koord

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JARCH
Certificering: CE.FCC
Modelnummer: Jsr-Cr-HD04
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: ABS Kabeltype: HDMI, cat5, cat6
Kabellengte: 38m Productnaam: HDMI-Kabelspoel
Spoeltype van de tuinslang: Slangspoelen Eigenschap: Regelbaar, Flexibel
Hoog licht:

de spoel van het uitbreidingskoord

,

De Spoel van de uitbreidingskabel

Productomschrijving

Mini intrekbare HDMI-kabelspoel met 4m HDMI 2,0 de Spoelen van het kabelkoord
Productomschrijving

Intrekbare de kabelspoel van JARCH HDMI voor gebruik in conferentieruimten, scholen, lezingszalen, bureaus. Zet aan computerkarren op, kabinetten, lijsten. Sta gebruikers snelle en gemakkelijke haak omhoog voor laptops, projectoren, monitors, AV-materiaal toe.

 

 

 

Eigenschappen
 • Vraag naar nieuwe prijs op opties, het verschepen en grootte.
  Vrouwelijke HDMI aan statorkant.
  25 ' HDMI op retractor.
 • Vlechtkabellengte 4 voet.
 • Geval 12 duimdiameter
 • Duurzame ABS Huisvesting.
 • Regelbaar einde op koord.
 • Automatisch pen en palslotenkoord bij gewenste lengte.
 • Volledige fabrieksgarantie

 

4m HDMI 2,0 van het de Kabelkoord van de de Lentespoel Elektrisch van de de Spoelhdmi Kabel de Spoelabs Regelbaar Einde op Koord 0

Verpakking & het Verschepen
Verpakkingsdetails: Standaard de Uitvoerkarton of Houten Pakket
Leveringsdetails: levertijd voor Steekproef: 5 dagen/levertijd voor Orde hangen van hoeveelheid af
Het verschepen: DOOR DHL, Fedex, UPS of TNT ......

 

4m HDMI 2,0 van het de Kabelkoord van de de Lentespoel Elektrisch van de de Spoelhdmi Kabel de Spoelabs Regelbaar Einde op Koord 1

 
Bedrijfsinformatie

Opgericht in 2006, wordt Elektromechanisch de Technologieco. van Shenzhen JARCH, Ltd gevestigd in Shenzhen, China. Wij zijn een professionele onderneming belast met de vervaardiging en verkoop van Kabelspoelen & Slangspoelen. Wij kunnen een brede waaier van producten leveren om continu veranderende markteisen te ontmoeten. De aangepaste orden worden ingestemd met, kunnen wij de beste oplossing voor uw materiaal aanbieden. Outputting 1.000.000 reeksen elk jaar, onze hoofdmarkten omvat Noord-Amerika, Oost-Europa, Zuid-Azige, Noordelijk Europa, Westelijk Europa, Oceanië. Ons bedrijf dringt aan op het principe om Hoge quanlity Te verstrekken het Product aan klant in Beste Price.We meer en meer ons internationaal die marktaandeel uitbreidt op kwaliteitsproducten, de uitstekende dienst, redelijke prijs en geschikte levering wordt gebaseerd. Tevreden om ons voor meer informatie op elk ogenblik te contacteren.

4m HDMI 2,0 van het de Kabelkoord van de de Lentespoel Elektrisch van de de Spoelhdmi Kabel de Spoelabs Regelbaar Einde op Koord 2

 

FAQ
 

Om de lentespanning te verhogen:

Het toevoegen van omslagen van slang zal de lentespanning verhogen. Dit kan worden verwezenlijkt door ongeveer 10 voet slang terug te trekken, de file van de voerslang door rolsteun overhandigen assembly* tot de lijn genoeg groot is om over katrolschijf uit te glijden. Voeg twee of drie omslagen toe tot de gewenste spanning wordt bereikt. Overschrijd de lente geen capaciteit.

 

Om de lentespanning te verminderen:

Dit kan worden verwezenlijkt door omslagen van slang uit de spoelkatrolschijf te verwijderen. Verwijder tegelijkertijd omslagen van slang uit de katrolschijf, één omslag, tot de gewenste spanning wordt verkregen.

 

 

2. Het Hoe kan ik installeert de nieuwe aandrijvingslente en vastgestelde pre-draaien?

 

Wij hebben verscheidene verschillende types van de lente gedreven spoelen. Elk vereist een lichtjes verschillende reeks instructies. Voor „hoe te“ instructies bij het vervangen van de aandrijvingslente hebben uw spoelmodel of drijf beschikbaar de lente gelieve aantal en klantenservice voor instructies te raadplegen.

 

3. Kan mijn de lente gedreven spoel „tot constante spanning“ worden gemaakt?

 

Terwijl de meeste JARCH-de lente intrekbare spoelen „tot constante spanning“ bij de fabriek of kunnen worden gemaakt door het het sluiten systeem eenvoudig te verwijderen zijn er sommige modellen die dit vermogen kunnen niet hebben.

Tevreden om JARCH-Klantenservice te contacteren om te verzekeren dat is de specifieke spoel u hebt of vereist geschikt of beschikbaar voor als een „constante spannings“ model.

 

4. De spoel zal niet sluiten

 

Dit kon betekenen het de gebroken klinklente, een gebogen klinkpen of een klinkplaat heeft. Het gebroken deel zal moeten zijn vervangt.

4m HDMI 2,0 van het de Kabelkoord van de de Lentespoel Elektrisch van de de Spoelhdmi Kabel de Spoelabs Regelbaar Einde op Koord 3

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 4m HDMI 2,0 van het de Kabelkoord van de de Lentespoel Elektrisch van de de Spoelhdmi Kabel de Spoelabs Regelbaar Einde op Koord kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.