JARCH-Sleepringen en Zijn Gebruik in Commerciële Industrie

December 1, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over JARCH-Sleepringen en Zijn Gebruik in Commerciële Industrie

Een misstapring is een unieke methode van een makende elektroverbinding door een roterende assemblage. Het is bekend in diverse nomenclaturen zoals omwentelingsconnectiviteit, rotatie-pas, elektro roterende verbindingen, roterende elektroschakelaars, roterende elektrointerfaces. Fundamenteel, is het een elektromechanisch apparaat dat de transmissie van macht en elektrosignalen van stationair aan een roterende structuur toestaat. Het roterende die deel algemeen als de rotor wordt bekend is in bijlage aan de omwentelingsstructuur van het apparaat terwijl de stationaire die component algemeen als de stator wordt bekend aan het vaste gedeelte in bijlage is.

laatste bedrijfsnieuws over JARCH-Sleepringen en Zijn Gebruik in Commerciële Industrie 0

De rol van coaxiale roterende gezamenlijke sleepringen is zeer significant in de transmissie van met hoge frekwentie overhaalt roterende gezamenlijke signalen. Zijn toepassing is zeer essentieel in HD-toezichtsystemen, radarsystemen, militaire wapensystemen, enz. De frequentie zou hoge tot 50 GHz kunnen zijn is één van de belangrijke eigenschappen van deze misstapring.

laatste bedrijfsnieuws over JARCH-Sleepringen en Zijn Gebruik in Commerciële Industrie 1

 

 1. Transmissie van elektrogegevens
 2. Juiste gegevenstransmissie met controle.
 3. Bezit precisiekogellagers.

JARCH-de Misstapring wordt hoofdzakelijk gebruikt in radarantenne de waarvan functie macht en signaalverbinding tussen het roterende deel en stationair deel van Radarantenne bereikt. Fundamenteel, is de de misstapring van de radarantenne een mechanisch en elektroelement dat stroom en signaal van vast materiaal aan roterend materiaal kan overbrengen. Het heeft de volgende voordelen

 • Het brengt gegevenssignalen met een juist controlemechanisme over.
 • Het verzekert onderhoud-vrije verrichting.
 • Beschikbaar in aangepaste configuraties.laatste bedrijfsnieuws over JARCH-Sleepringen en Zijn Gebruik in Commerciële Industrie 2
 • JARCH-de Elektronika is een bekend Chinees merk voor kwaliteitssleepringen. Zo word online verbonden aan ons. Vanaf uw vraag, zullen wij u van de aangepaste misstapring, dank voorzien.

 • laatste bedrijfsnieuws over JARCH-Sleepringen en Zijn Gebruik in Commerciële Industrie 3