Hoe te om de geleidende geplakte misstapring te herstellen?

June 29, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de geleidende geplakte misstapring te herstellen?

De geleidende misstapring is een onontbeerlijke roterende verbindingscomponent momenteel op veel roterend automatiseringsmateriaal op de markt en in divers roterend materiaal wijd gebruikt. Maar roteert niet regelmatig wij zullen ook vele problemen tijdens het gebruiken van de geleidende misstapring ontmoeten, zoals de geleidende misstapring, de geleidende misstapring wordt kortgesloten, is de geleidende misstapring brandwond uit en een reeks problemen, dan wat zouden wij wanneer het ontmoeten van deze problemen wat te doen moeten doen? Vandaag, zal de redacteur u onderwijzen hoe te om het probleem op te lossen dat de geleidende misstapring niet regelmatig roteert en geplakt tijdens gebruik wordt.

In feite, kunnen er vele redenen zijn waarom de geleidende misstapring geplakt is, maar de meeste problemen moeten op het roterende lager van de geleidende misstapring verschijnen. Als de geleidende misstapring u kocht nog tijdens de periode van het naverkooponderhoud is, adviseert de redacteur dat u direct de koper voor naverkooponderhoud vindt. Als uw product naverkooponderhoud heeft ondergaan, kunt u proberen om de geleidende misstapring te demonteren, het lager binnen de geleidende misstapring, en controle vinden of het lager beschadigd is. Als er schade is, koop een lager van dezelfde specificatie om het te vervangen.

 

De geleidende misstapring is eigenlijk een semi-voor consumptie geschikt deel van het automatiseringsmateriaal. Na het gebruiken van het lange tijd, zal er diverse problemen zijn. Elektromechanische Shenzhen JARCH heeft professioneel de geleidende misstapring 17 jaar ontwikkeld. Het product heeft een garantie van één jaar en om het even welke kwaliteit binnen 1 jaar. Het probleem is vrije onderhoud en vervanging, en de levengarantie laadt slechts de kosten om het materiaal te vervangen. Het kopen van de geleidende die sleepringen door Elektromechanisch JARCH worden geproduceerd moet niet zich over diverse problemen tijdens gebruik ongerust maken. Als u om het even welke vragen hebt, gelieve ons te contacteren direct, zullen wij 24 uren u de naverkoopdienst aanbieden.