Elektrische Slangspoelen

August 18, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Elektrische Slangspoelen

De elektrische die slangspoelen door JARCH Slangspoelen worden geproduceerd worden gemaakt van hoogte - de kwaliteit en het stevige staal maar kunnen aan orde in andere metalen op verzoek worden gemaakt. JARCH-worden de elektrische de slangspoelen van Slangspoelen vervaardigd met standaardpsi van 300 maar kunnen hogere psi's worden aangepast. Zij gebruiken 2“ standaardvictaulic-inham en, door verzoek, kunnen met 2“ rechte hoek Victaulic worden gepast.

laatste bedrijfsnieuws over Elektrische Slangspoelen  0

De motor van JARCH-elektrische de slangspoelen van Slangspoelen is aanpasbaar aan AC of gelijkstroom huidig en explosiebestendig met elektrische, pneumatische lucht, of hydraulische motoren. Wind is een gelast staalkader met een toestelkrukas opnieuw op, die ketting kan zijn of toestel-gedreven. Een speciale eigenschap van de elektrische slangspoel is zijn zelfsmerende en self-aligning lagers, die zeer weinig onderhoud vereisen. Deze eigenschap op de toegevoegde waarde maakt deel van JARCH-de toewijding van de Slangspoel aan het verstrekken van de producten van uitstekende kwaliteit uit die vergen weinig zorg maar flawlessly presteren.

laatste bedrijfsnieuws over Elektrische Slangspoelen  1

JARCH-het materiaal van Slangspoelen wordt ontworpen om de ruwste milieu's te verdragen. Onze elektrische slangspoelen hebben een standaardverbindingstemperatuur die zich van -76 o F aan +356 o F uitstrekken toelatend hen om in om het even welke voorwaarden evenals om het even welk type van weer of klimaat te overtreffen en uit te blinken.

De stichting van om het even welke slangspoel lag in zijn spoel, die sterk en duurzaam moet zijn. De spoelen van JARCH Hosereels komen in standaard grijs en van het hoogste kwaliteitsstaal gemaakt dat uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand heeft. De randen van de spoel worden gerold om sterkte toe te voegen en voor vlotte verrichting evenals veiligheid te maken.

Hoewel JARCH Hosereels uit de fabriek met onze standaardbril komt, JARCH-zullen de Slangspoelen zullen een slangspoel of een slang vervaardigen of wijzigen om klanten aan vereisten in om het even welke kleur te voldoen. Ons personeel is meer dan bereid om aanpassingen aan ontwerpen te maken om aan uw behoeften specifiek te voldoen.

laatste bedrijfsnieuws over Elektrische Slangspoelen  2

Wanneer u stevige en sterke slangspoelen en slangen zoekt die klaar zijn om het werk te doen, elektrische slangspoelen door JARCH Slangspoelen zoeken.