Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel

August 19, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel

 

Nu produceren vele fabrikanten van de misstapring ook de dienbladen van de kabelspoel. Kent u de classificatie van de dienbladen van de de kabelspoel van de misstapring? Hoe werkt de kabeltrommel? Ook, wat zou aandacht aan in de lading en het leegmaken van mobiele kabelspoelen moeten worden besteed? Nu introduceer de relevante inhoud aan u door JARCH.

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  0

De kabelspoel, ook als machtsspoel of van de kabelspoel trommel wordt bekend, wordt gebruikt om glijdende contactlijnen te vervangen en de heersende stromingsoplossing op het gebied van mobiele transmissie (macht, gegevens en vloeibare media) wegens zijn klein installatie ruimte, geschikt onderhoud, betrouwbaar gebruik en lage kosten te worden die.

 

Classificatie van de kabeldienbladen van de misstapring

 

De kabelspoel kan in niet-elektrisch type en elektrisch type volgens de drijfvorm worden verdeeld; Volgens de kabelregeling, kan het in as één enkele rij en een as multi-rij worden verdeeld; Volgens de positie van de ring van de collectormisstap, kan het in het binnentype van misstapring en het buitentype van misstapring worden verdeeld; Volgens de windende materialen, is het verdeeld in gepantserde kabeltrommel en slangtrommel. Het niet-elektrische type omvat: het elastische type (van Ta), zwaar hamer (ZC) type en magnetisch koppelingstype (JQC); Het elektrisch-type omvat: magnetisch koppelingstype (JQD), het type van torsiemotor (KDO), hysteresetype (CZ), en het veranderlijke type van frequentiecontrole (BP).

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  1

Het werk principe van kabeltrommel:

 

Het van de machtsdeel en snelheid regelgeving deel op de kabeltrommel wordt gedragen door de motor, die unieke elektro en mechanische kenmerken heeft. De motor heeft een brede snelheidsregelgeving waaier en zachte mechanische kenmerken. Wanneer de lading verandert, verandert de het werk snelheid van de motor dienovereenkomstig, d.w.z., de ladingsverhogingen, de snelheidsdalingen, ook de ladingsdalingen, en de snelheidsverhogingen. Voorts kan de motor stabiel lange tijd op om het even welk punt op de mechanische karakteristiek van torsie en snelheid lopen, zodat kan het ervoor zorgen dat de kabel aangewezen het winden snelheid en spanning op de overeenkomstige straal van de spoel kan verkrijgen.

 

1. De outputtorsie van de kabel windende motor wordt als bevoegdheid gebruikt om de spoel te drijven om de kabel door het vertragingsdeel te verzamelen.

 

2. Geef de outputtorsie van de kabelmotor als het blokkeren kracht vrij om de kabel te verhinderen de spoel snel te openen en de synchronisatie te verzekeren van kabel het leggen.

 

3. Tijdens de sluiting, is de gesloten rotormotor op lange termijn uitgerust met een schijf normaal gesloten rem, die kan ervoor zorgen dat de kabel niet van de spoel toe te schrijven aan ernst zal uitglijden wanneer de motor weg wordt aangedreven.

 

Om ervoor te zorgen dat de kabellijn altijd onbelemmerd is, is het onafscheidelijk van de bijdrage van de misstapring. Volgens de verschillende installatiemethodes van geleidende misstapring, kan het in drie structuren worden verdeeld: het binnentype van misstapring, het buitentype van misstapring en cantilevertype. De misstapring is ingebouwd, met een compacte structuur en een mooie verschijning; de Misstapring is uiterlijk geïnstalleerd voor gemakkelijk onderhoud; De cantilever is geschikt om lange en zware kabels te winden.

 

 

 

 

De kabeltrommel past innovatively de misstapring toe om het automatiseringsproces te realiseren

 

De misstapring, ook als geleidende misstapring of geleidende ring wordt bekend, wordt gebruikt om glijdende contactlijnen te vervangen en de heersende stromingsoplossing op het gebied van mobiele transmissie (macht, gegevens en vloeibare media) wegens zijn klein installatie ruimte, geschikt onderhoud, betrouwbaar gebruik en lage kosten te worden die.

 

1. Ingebouwde misstapring

 

Dit soort kabeltrommel is horizontaal over het algemeen geïnstalleerd. Zoals de naam voorstelt, is de misstapring geïnstalleerd binnen de centrale schacht van de kabeltrommel.

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  2

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  3

 

2. Het externe type van misstapring

 

Het is gewoonlijk geschikt voor het geval dat de kabelspecificatie vaak veranderd of veelvoudig kabelsaandeel één trommel is. De misstapring is geïnstalleerd op de kant van de kabeltrommel langs de asrichting, en er zijn gewoonlijk beschermende buiten shell. De structuur van de misstapring is gemakkelijk te vervangen.

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  4

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  5

3. De cantilever van de misstapring

 

De geleidende misstapring van de kabeltrommel is geïnstalleerd en geïnstalleerd in de basis langs de asrichting. De cantileverpositie is het trommeldeel. Dit soort kabeltrommel is geschikt voor de situatie van grote ruimte, lange en zware kabel, en in de van het kroonblok/hijstoestel kraan van havenmachines algemeen gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  6

 

Bovengenoemd is drie gemeenschappelijke facultatieve sleepringen. Bovendien wordt het gebruikt onder speciale arbeidsvoorwaarden, zoals explosiebestendige die misstapring in een explosief milieu, hoge huidige misstapring voor high-power huidige transmissie, elektrohydraulische geïntegreerde gecombineerde producten wordt gebruikt, heeft elektromechanische enz. JARCH een verscheidenheid van regelingen om te kiezen van.

 

 

Als kerncomponent van kabeltrommel, is het belang van geleidende misstapring duidelijk. De geleidende die misstapring door elektromechanisch JARCH wordt veroorzaakt is met succes in binnen- en buitenland toegepast in vele bekende fabrikanten van de kabeltrommel. En gewonnen unaniem lof, volledige oplossingen en geschikte installatie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  7

 

Zo wat zou de aandacht aan in de lading en het leegmaken van mobiele kabelspoelen moeten worden betaald?

 

1、 opslag van de Kabelspoel:

 

De draden en de kabelbundels zullen niet opgeslagen worden in openlucht, en de kabelspoel zal niet horizontaal geplaatst worden. Indien opgeslagen in het openlucht, regendichte werk zal worden gedaan.

 

De opgeslagen producten zullen door categorie worden opgeslagen om duidelijk onderscheid te bereiken en zullen gemerkt worden met duidelijke producten.

 

Er zal een kanaal voor het stapelen van producten zijn, en eerst geleverd die zullen vooraan worden geplaatst

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  8

 

2、 het vervoer van de Kabelspoel:

 

Wanneer het hijsen van spoelen, is het strikt belemmerd om verscheidene spoelen tegelijkertijd te hijsen. Voor het voertuig, moet de kabelspoel stabiel, niet horizontaal worden geplaatst, en met passende methoden worden bevestigd.

 

De producten zullen tijdens vervoer in regenachtige en sneeuwdagen worden behandeld om het nat maken te verhinderen. Het van de productidentificatie en inspectie statusteken zal tijdens behandeling worden beschermd om verlies of uitwissing te verhinderen

Tijdens vervoer, is het strikt belemmerd om de kabelspoel met kabel of streng van een hoogte te laten vallen, en het is strikt belemmerd om de kabel en de streng mechanisch te beschadigen.

 

De spoel zal volgens de lengte van de kabel en de toelaatbare buigende straal worden geselecteerd. Over het algemeen, zal de buigende straal niet minder dan 20 keer van de buitendiameter van de kabel zijn.

 

Voor vervoer over lange afstand van aluminiumbundel en de draad van de staalkern uit de provincie, zal de plaat met een genagelde verzegelende plaat voor interval verpakking met een houten plaat worden gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van de spoelen van de sleepringenkabel  9

 

Tot slot herinnert de elektromechanische redacteur van JARCH u eraan dat als u de vereiste trommel moet kopen, gelieve me op tijd te contacteren om de de het corresponderen specificaties en parameters te verstrekken, en wij de beste keus voor u zullen adviseren. Dank u daarna voor uw steun, zie u tijd!